کدخبر: 2905 | چهارشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۱

مصرف سالانه ۳۲۰ میلیاردکیلووات ساعت برق در کشور

آرش کردی عصر دوشنبه در جلسه بررسی مسائل برق شهرستان ملایر با اشاره به موفقیت گذر از پیک بار تابستان امسال که بدون قطع برق در بخش خانگی رقم خورد، اظهار کرد: کار در مجموعه صنعت برق وقفه بردار نیست و حساسیت در این بخش بسیار بالا و نشان دهنده جایگاه مهم این صنعت در کشور است و به همین دلیل نیاز به تلاش شبانه روزی است.

وی گفت: افرادی که در صنعت برق فعالیت می‌کنند باید همواره به یاد داشته باشند که علاوه بر تلاش برای ارتقای وضعیت بومی و محلی، باید به بهبود جایگاه ملی در این صنعت هم توجه داشت و این دو در کنار هم لازم و ملزوم یکدیگر هستند و ما نیازمند فرهنگی هستیم که توجه توأمان به این دو مقوله مهم را مد نظر داشته باشد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر گفت: صنعت برق شامل سه مرحله تولید، انتقال و توزیع است که توزیع از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است چراکه محل تقاطع حاکمیت و مردم بوده و این نکته باید همواره مدنظر قرار گیرد.

ضرورت رفع ضعف ولتاژ شبکه برق به خصوص در نواحی روستایی
وی با اشاره به پیش‌بینی‌ها و اهداف تعیین شده برای گذر از پیک بار سال آینده بر تحقق ۵۰ درصدی هوشمندسازی شبکه برق استان تأکید کرد و افزود: رفع ضعف ولتاژ شبکه برق به خصوص در نواحی روستایی از اولویت بالایی برخوردار است و اجرای آن در سطح استان و کشور ضرورت بالایی دارد.

کردی با بیان اینکه کشور ایران جزء پنج کشور برتر در زمینه تولید توربین‌های گازی در جهان قرار دارد، گفت: ما جزء معدود کشورهایی هستیم که ۱۰۰ درصد مناطق شهری و ۹۸ درصد مناطق روستایی کشور برق‌دار هستند و سازنده هایی در زمینه تجهیزات اندازه‌گیری مانند کنتورهای برق داریم که در جهان حرفی برای گفتن دارند و این در حالی است که کشور با تحریم‌های گسترده از سوی دشمنان انقلاب اسلامی روبرو است.

وی با اشاره به میزان قابل توجه تولید و مصرف برق در کشور، گفت: پیک مصرف برق امسال ۷۰ هزار مگاوات بود که در دنیا عدد بسیار بزرگی در این حوزه است و میزان مصرف برق در کشور سالانه حدود ۳۲۰ میلیاردکیلووات ساعت است که نشان دهنده وسعت مصرف برق در کشور است و متاسفانه این حجم عظیم توانمندی در حوزه صنعت برق در کشور به مردم اطلاع‌رسانی نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با اشاره به وضعیت شبکه برق در استان همدان افزود: اعتبارات در نظر گرفته شده برای صنعت برق استان همدان به طور کامل پرداخت و اجرایی خواهد شد چراکه این کار تعهد قطعی ما در مجموعه توانیر است.

وی با اشاره به مسائل بومی صنعت برق استان گفت: از جامعه دانشگاهی استان و محققان و پژوهشگران می‌خواهیم تا موضوعات و نیازهای موجود در صنعت برق را رصد و احصا و بر روی آن کار کنند تا بتوان بهتر این گونه مسائل را شناسایی و نیازمندی‌ها و مشکلات را رفع کرد.

نظرات بازدیدکنندگان

کد امنیتی