کدخبر: 404 | دوشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۰

ظرفیت‌های ورزش و جوانان استان همدان برای هفته خبرنگار به‌کار گرفته می‌شود

اتاق فکر مدیران رسانه استان همدان در حوزه ورزش و جوانان تشکیل می‌شود

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان، گفت: ظرفیت‌های ورزش و جوانان استان همدان برای هفته خبرنگار به‌کار گرفته می‌شود.

به گزارش انجمن صنفی مدیران رسانه استان همدان و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان همدان، حمید سیفی در جمع انجمن صنفی مدیران رسانه‌های استان همدان ضمن تقدیر از زحمات رسانه‌ها و خبرنگاران فعال استان همدان، اظهار کرد: مجموعه اصحاب رسانه استان همدان خصوصاً ورزشی‌نویسان استان همواره و در همه حال یارویاور اداره کل ورزش و جوانان استان همدان بوده و هستند.

وی با اشاره به‌سختی حرفه خبرنگاری در جامعه امروزی، گفت: خبرنگاران مسئولیت بسیار خطیری دارند که باید بسیار به آن توجه کنند چرا که با اندکی سهل‌انگاری و کم‌توجهی می‌توانند افکارعمومی یک جامعه را تحت تأثیر خود قرار دهند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با بیان اینکه انسجام‌بخشی به امورات و ایجاد یک وحدت رویه در بین قشر مدیران رسانه‌ها و اصحاب رسانه موجبات توسعه همه‌جانبه استان را فراهم می‌کند، گفت: همواره از شنیدن انتقادها و پیشنهادهای سازنده‌ی اصحاب رسانه استقبال می‌کنم.

وی با تأکید بر ضرورت راه‌اندازی اتاق فکری تحت عنوان کمیته فکری با مدیران مسئول رسانه‌های استان جهت همفکری و اتخاذ تصمیمات راهگشا در راستای توسعه خدمت‌رسانی به جامعه ورزشکاران و جوانان استان همدان، گفت: لازمه رشد و توسعه هرچه بیشتر در جامعه امروز به‌روز بودن دانسته‌ها در حوزه‌های مختلف است لذا باید این کمیته باهدف استفاده از خرد جمعی تشکیل شود.

سیفی با اشاره به در پیش بودن هفته خبرنگار و ضرورت تقدیر از مجاهدت این عزیزان که به حق در تمامی امور در کنار مسئولین هستند، گفت: اداره کل ورزش و جوانان آمادگی برگزاری انواع مسابقات ورزشی در رشته‌های فعال را برای اصحاب رسانه زحمتکش استان همدان دارد تا بتوانیم گوشه‌ای از زحمات ایشان را جبران کنیم.

نظرات بازدیدکنندگان

کد امنیتی